Минали събития

IV Регионална конференция по Дерматология и Венерология, Поморие

4 conferense

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви напомним,че остават броени дни до провеждането на IV-та Регионална Конференция по Дерматология и Венерология на Югоизточния клон на БДД в хотелски комплекс «Сънсет Ризорт», гр.Поморие, 30.09.11 – 02.10.11.

Програмата на конференцията включва лекции на актуални за съвременната дерматология теми на български дерматолози: проф. Николай Цанков, доц.Жана Казанджиева, Доц.Румяна Янкова, Доц.Христо Добрев, Д-р Пехливанов. Потвърдиха участие като гост лектори видни специалисти от чужбина: Prof.Jana Hercogova, Prof.Torello Lotti, Prof.Peter Kohl, Prof.Ivana Binic, Д-р Лекче Нелоска. Научната програма скоро ще бъде уточнена и качена на сайта на конференцията. Предвиждаме демонстрации на медицинска апаратура, както и изложба с щандове на фармацевтични фирми.

Подготвили сме ви интрересна социална програма включваща коктейл, боулинг вечер, вечеря и програма с професионални аниматори и ди джей. Записване за участие в боулинг вечерта, ще се прави на място при регистрацията. На 02.10.11 ще има възможност да посетите „ Музей на солта” – единствения музей в България и Източна Европа за производство на сол чрез слънчево изпарение на морска вода, както и Център за наблюдение на птици създаден с участието на Организация Зелени Балкани и община Поморие.

 

Подробности за регистрацията, научната програма и организацията следете на сайта ни.

Очакваме ви!

Доц. Д-р Евгения ХРИСТАКИЕВА д.м.
Председател на организационния комитет